Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvonta

Mietityttääkö oma seksuaalisuus, identiteetti tai minäkuva?

Seksuaalineuvonta on yhdessä keskustelua ja pohdintaa, jossa voidaan pyrkiä löytämään johonkin haasteeseen helpotusta, tai muuten vain jutella seksuaalisuudesta. Tarkoituksena on yhdessä löytää toivottu lopputulos omia voimavaroja kuunnellen ja niihin nojautuen.

Keskustelun aihe suuntaa yleensä seksuaalisuuteen, mutta myös muista arjen aiheista voidaan keskustella. Kokonaiskuvaa katsoessa moni asia kuitenkin linkittyy seksuaalisuuteen. Seksuaalisuus on sitä mitä me olemme, ja se kulkee rinnallamme koko elämän ajan. Seksuaalisuus onkin läpi iän muuttuva ja kehittyvä keskeinen osa ihmisyyttä. Onkin ihan luonnollista, että siihen liittyvät asiat joskus hämmentävät.

Minun kanssani voi jutella tunteista, ihmissuhteista, rakkaudesta ja erosta, haluista ja haluttomuudesta, nautinnosta, omasta seksuaalisuudesta ja mieltymyksistä, seksistä, kiihttumis- tai orgasmivaikeuksista, kehonkuvasta ja itsetunnosta, kiputiloista (mm. vulvodynia), moninaisuudesta, omista kuulumisista ja monesta muusta aiheesta! Mikään aihe ei ole liian pieni tai suuri keskusteltavaksi.

Neuvonta ei koskaan sisällä koskemista ja on aina täysin luottamuksellista.  Yhteen kertaan varataan 30-45min ja kertoja on tavallisesti 1-5. Seksuaalineuvonnalle ei ole ikärajaa tai muita rajoituksia, kaikki ovat tervetulleita neuvontaan, joka noudattaa turvallisemman tilan periaatteita. Neuvonnat tapahtuvat tällä hetkellä etäyhteydellä joko puhelimitse tai videopalvelun kautta.

Hinnasto

Yhden käynnin hinta on 50€.

Vastaan myös sähköpostitse kysymyksiin/haasteisiin (yksi kysymys per sähköposti) 15€.

Minua voi myös tilata puhumaan/luennoimaan seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa!

Toimin kevytyrittäjänä ja laskutan UKKO-palvelun kautta.